MittMedia DMU

DMU är MittMedias enhet för digital medieutveckling. Tillsammans med affärsutvecklare, journalister, säljare, analytiker, m.fl. jobbar vi i tvärteam för att skapa nya, digitala nyhetstjänster. Alltid med fokus på användarupplevelsen!

Här hittar du bl.a. vår blogg och lediga jobb. Tveka inte att höra av dig om du t.ex. är intresserad av jobb, exjobb, gästföreläsningar eller bara vill säga hej!

Följ oss på Instagram, mittmedia_dmu

D-HLR utbildning på Mittmedia med Peter Helsinger från HLR rådet 👍🆘🚑 Hackday = gofrukost 👏⭐️ Teamrivaliteten är hög 😝😜 Vi kan inte bara ”data”. Vinnare av MittMedia Västernorrlands musikquiz 2017. Our great SIMS- project group: Nadine, Vladimir, Edvin and Anna (left to right). They are creating a news product from scratch which centers around a collective news experience. 👏📱😍 Vi finns på mötesplats campus på Mittuniversitetet idag!
Erik Nordlund
Jun 7, 2016

Idag smyglanserar vi MittMedias nya Android- och iOS-appar för st.nu. Apparna bygger på vår Blackcap-plattform och har genomgått stora förbättringar de senaste månaderna.

Anders Härén
Mar 20, 2016

Korrigering 2016-03-20 12:31: I min originaltext påstod jag felaktigt att Aftonbladet.se som också drabbades av gårdagens DDOS-attack driftas på Basefarm. Har korrigerat detta men poängen som jag vill trycka på i denna text kvarstår. Kuriosa: Schibsted som äger Aftonbladet sålde Basefarm 2009.

Automatiserade nyhetsflöden har idag blivit vardagsmat i mediebranschen, men vad händer om vi bestämmer oss för att tänka utanför boxen och ta det hela till en helt ny nivå?