MittMedia DMU

DMU är MittMedias enhet för digital medieutveckling. Tillsammans med affärsutvecklare, journalister, säljare, analytiker, m.fl. jobbar vi i tvärteam för att skapa nya, digitala nyhetstjänster. Alltid med fokus på användarupplevelsen!

Här hittar du bl.a. vår blogg och lediga jobb. Tveka inte att höra av dig om du t.ex. är intresserad av jobb, exjobb, gästföreläsningar eller bara vill säga hej!

Följ oss på Instagram, mittmedia_dmu

Avtackning av våra älskade designer Foppa som drar vidare söderut för nya härliga utmaningar. Tack för en fantastisk tid! DMU på Kickout! Hälften cyklar. #helasundsvallcyklar DMU:s data scientist Xiu Li tar emot pris och 50 000 kronor i Adolf Ahlgrens minne för sin grymma insats på MittMedia. a taste of technique #Aracua #Soldr #Reacher Cheers! #Aracua Race and the WINNER! #gocart #Aracua
Erik Nordlund
Jun 7, 2016

Idag smyglanserar vi MittMedias nya Android- och iOS-appar för st.nu. Apparna bygger på vår Blackcap-plattform och har genomgått stora förbättringar de senaste månaderna.

Korrigering 2016-03-20 12:31: I min originaltext påstod jag felaktigt att Aftonbladet.se som också drabbades av gårdagens DDOS-attack driftas på Basefarm. Har korrigerat detta men poängen som jag vill trycka på i denna text kvarstår. Kuriosa: Schibsted som äger Aftonbladet sålde Basefarm 2009.

Automatiserade nyhetsflöden har idag blivit vardagsmat i mediebranschen, men vad händer om vi bestämmer oss för att tänka utanför boxen och ta det hela till en helt ny nivå?