MittMedia DMU

DMU är MittMedias enhet för digital medieutveckling. Tillsammans med affärsutvecklare, journalister, säljare, analytiker, m.fl. jobbar vi i tvärteam för att skapa nya, digitala nyhetstjänster. Alltid med fokus på användarupplevelsen!

Här hittar du bl.a. vår blogg och lediga jobb. Tveka inte att höra av dig om du t.ex. är intresserad av jobb, exjobb, gästföreläsningar eller bara vill säga hej!

Följ oss på Instagram, mittmedia_dmu

Idéerna sitter uppe på väggen och nu ska vi prickrösta på designworkshopen 💃🏼 #igeday2017 #mittmediadmu Designworkshop! Tjejerna har fått utgå från ett persona, Sociala Sasha, som har ett problem att hen känner att hen missar event och händelser i Sundsvall - men har Facebook och snapchat. Hur löser vi det? 💪🏻 Brainstorming pågår! #igeday2017 #mittmediadmu 10 tjejer lär sig om HTML och CSS 😃👏 Goodiebags 😃 #igeday2017 #mittmediadmu .. sedan en rundvandring på redaktionen och DMU! Nu: workshop! 👏🏻✨ #igeday2017 Efter presentationen körde vi en lära-känna övning 💪🏻 #igeday2017 #mittmediadmu
Erik Nordlund
Jun 7, 2016

Idag smyglanserar vi MittMedias nya Android- och iOS-appar för st.nu. Apparna bygger på vår Blackcap-plattform och har genomgått stora förbättringar de senaste månaderna.

Korrigering 2016-03-20 12:31: I min originaltext påstod jag felaktigt att Aftonbladet.se som också drabbades av gårdagens DDOS-attack driftas på Basefarm. Har korrigerat detta men poängen som jag vill trycka på i denna text kvarstår. Kuriosa: Schibsted som äger Aftonbladet sålde Basefarm 2009.

Automatiserade nyhetsflöden har idag blivit vardagsmat i mediebranschen, men vad händer om vi bestämmer oss för att tänka utanför boxen och ta det hela till en helt ny nivå?